Muurschilderingen


Muurschilderingen


Muurschilderingen maak ik altijd op maat. Zo wordt de schildering heel persoonlijk en past het binnen de stijl van uw woning en/of bedrijf. U geeft aan wat u in gedachten heeft en hier geef ik een passend ontwerp en advies bij. Na goedkeuring ga ik vakkundig aan de slag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of neem contact met mij op.

‘Fijne samenwerking en goede communicatie’


‘Fijne samenwerking en goede communicatie’


“De link naar Studio Kunst was snel gelegd toen de klant Pelgrim (onderdeel van Etna & Atag) vroeg naar een bedrijf/persoon die kon helpen bij het realiseren van een muurschildering.

Gezien de kwaliteit van Mirjam haar werk en de korte uitvoeringstijd hebben wij Studio Kunst voorgesteld bij de klant. De tijdsdruk was misschien wel het lastigste aan deze opdracht, maar zoals boven aangegeven was tevens één van de argumenten om Studio Kunst aan te dragen. Na Mirjam voorgesteld te hebben bij de klant hebben wij het stokje aan haar overgedragen en heeft zij ervoor gezorgd dat de wensen van de klant verwezenlijkt werden.

Het eindresultaat was boven verwachting. Dit in combinatie met de fijne samenwerking en goede communicatie kunnen wij niet meer dan lovend zijn over het werk van Studio Kunst en rest ons niks meer dan haar aan te raden bij (nieuwe) klanten.”

Diederik Borkent namens DRDS International Project management

Schilderijen


Op zoek naar een specifiek schilderij? Door de vele technieken die ik mijzelf eigen heb gemaakt kan ik in verschillende stijlen schilderen. Laat mij weten wat u zoekt en ik maak hier een op maat gemaakt schilderij van.

Bestaande schilderijen kunt u bekijken in mijn portfolio, neem contact op voor meer informatie.

“Mirjam heeft een super mooi schilderij voor onze babykamer gemaakt!”

Fam. Van Eden

Workshops


Een leuk middagje/avondje uit of een nieuwe techniek leren? Dat kan bij Studio Kunst. Jaarlijks organiseer ik meerdere workshops, op verschillende locaties in het oosten van het land.

Wilt u een workshop bij u op locatie? Dat kan ook! Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

Voor komende workshops kunt u een kijkje nemen in de agenda.

‘Blotted lines en aquarel’


Tijdens deze workshop leer je een makkelijke techniek om vlotte aquarellen te maken. Blotted lines is een techniek de Andy Warhol veel gebruikte. Het geeft een speels effect doordat je de lijnen op je papier drukt.

Behangen


Ook voor behangen kunt u bij mij terecht. Een mooi foto behang of glasvlies, wat u maar wilt. Zorg voor een strakke ondergrond en een sterk behang om het mooiste resultaat te krijgen.

Benieuwd naar mijn plakkunsten? Kijk even in mijn portfolio of neem contact met mij op.

‘Super strak behang’


‘Super strak behang’


“Mirjam heeft bij ons een de slaapkamer behangen met een fotobehang. Echt superstrak werk. Wij zagen het zelf niet zitten en voor haar was het geen probleem. Echt een aanrader!”

Fam. Giesbers